HamuTimmerwerken

Diensten

Renovatie

Renoveren betekent gedateerde woningen onder handen nemen en laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Wij zorgen ervoor dat uw woning goed wordt geïsoleerd en geheel voldoet aan de eisen van nu, met betrekking tot het woongenot. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis om uw wensen op een kwalitatief hoog niveau af te werken.

Badkamer

Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken, maar dat nemen wij graag voor u uit handen. Samen met u bespreken wij uw wensen en maken daarna een plan van aanpak. Bij ons vindt u natuurlijk alles in 1. Wij zorgen voor de loodgieters, de elektricien en uiteraard voor het bijbehorende materiaal.

Kozijnen

Uw huis verbouwen of verfraaien? Vakkundig en snel vervangen wij kozijnen, plaatsen we een vliering, maken we een op maat gemaakte radiatorombouw, stijlvolle vensterbanken en nieuwe deuren. Wij denken met u mee met creatieve ideeën en geven u altijd een betrouwbaar advies.

Complete verbouw

Wilt u een klassieke woning verbouwen? Wij geven u het beste advies over renovaties en voeren deze vakkundig voor u uit. Ook houden wij altijd rekening met de originele, klassieke details. Samen met u kijken we naar de juiste oplossing voor uw verbouwing en bieden u een scherpe prijs.